Ticari Birlik


Bir Birlik içinde bulunmanın avantajı nedir ?

Yatırımlar
Birlik üyeleri ile birlikte çalışılarak endüstrideki bekleme sürelerinizi azaltabilirsiniz. Bir endüstriye her yatırım yaptığınızda bekleme süreniz biraz azalacaktır.  Birliğiniz yatırımların %50'sinden fazlasını elinde tuttuğu zaman bekleme süresinde %50 azalma sağlayacaktır. Sanayideki kişisel yatırımlarınız yeni seviyelere ulaştığında ise size saygınlık kazandıracaktır.
                                                   
Tren İstasyonu İkramiyesi
Çevrimdışı olduğunuzda, birliğinizde bulunan diğer oyuncular Tren İstasyonu İkramiyenizi toplayabilir, bu sürede çevrimdışı olsanız dahi saygınlık puanlarınızı ya da paranızı kaçırmayacaksınız. Aynı şekilde siz de diğer üyelerin Tren İstasyonlarını ziyaret ederek ikramiyelerini toplayabilirsiniz.

Bütünleşme
Bütünleşme'yi, bekleme sürenizi azaltmak ya da %25 doluluk oranına sahip sanayinizden premium ikramiyeleri almak için kullanabilirsiniz.

Kimler birlik kurabilir ?

Herkes birlik kurabilme hakkına sahiptir. Birliğiniz için bir isim ve onu temsil edecek bir logo seçmeniz gerekmektedir. Birliğinizi kurduktan sonra diğer oyuncuları birliğinize davet edebilirsiniz, ya da oyuncular birliğinize üyelik başvurusunda bulunabilirler. Birlik Kurucusu oduğunuz takdirde , diğer birlik üyelerine birlik içi yetki ve pozisyon sağlayabilirsiniz.

Birliğe kaç üye katılabilir ?

Birlik ilk kurulduğunda 5 kişilik yer olur birlikte. 5'ten fazla birlik üyesine sahip olmak için Birlik Merkez'inin seviyesini yükseltmeniz gerekmektedir. Bu birliğin üyelerinden bir miktar para bağışı alındıktan sonra gerçekleşir, yeterli miktarda bağış yapıldıktan sonra birlik seviye atlar.


Birlik merkezinin seviyesi için herhangi bir üst sınır bulunmamaktadır, fakat, gelecekteki bireysel oyun dünyaları için limit hakkı saklıdır.

                       

Birlik İletişimi

Birlik Forumu
Her birlik sadece kendi üyelerinin katılabileceği bir birlik forumuna sahiptir. Birliğinize başvuruda bulunmuş ama henüz kabul edilmemiş üyeler ve birlik dışındaki oyuncuların birlik forumunda yazılanları görmesi mümkün değildir.

Birlik Sohbeti
Oyun ekranınızın sağ alt tarafında oyun sohbet bölümünde bulunur. Birlik ikonuna tıklayarak birlik sohbetine erişebilirsiniz. Birliğinize başvuruda bulunmuş ama henüz kabul edilmemiş üyeler birlik sohbetini göremez ve katılamazlar.

Toplu mesaj gönderme sistemi bulunmamaktadır fakat iletişim kurmak istediğiniz üyenin isminin üzerine tıklayarak 'ileti gönder' seçeneği ile bir söyleşi başlatabilirsiniz.

Çalışanlar

Birliğinizi kurdukran yaklaşık 5 saat sonra birlik çalışanı almaya başlayabilirsiniz.
Çalışanlar birlik zaferinizin sözleşmesidir. Eğer başarılı olursa, bu çalışanın sunduğu her türlü ikramiyeden faydalanabilirsiniz. ( örn. her birlik üyesi için saatte 10 saygınlık puanı ya da sanayide bekleme süresinde %25 ikramiye.)

Birliğiniz 3-10 üyeye sahip olduğunda, bbirliğinizde 1 çalışan bulundurabilirsiniz.
Birliğiniz 11-19 üyeye sahip olduğunda, çalışan sayınızı 2'ye çıkarabilirsiniz.
Birliğiniz 20 ve / veya daha fazla üyeye sahip olduğunda, çalışan sayınızı 3e çıkarabilirsiniz.

Teklife açık olan yeni işçiler 12 saatte bir üretilir.

Birlik Saygınlığı

Birlik Saygınlığı, birlik üyelerinin birliğe katıldıktan sonra elde ettikleri saygınlık puanlarının %10'larının toplamından oluşur.
Bir birlik üyesi birlikten ayrılmaya karar verdiğinde, o üyenin son 24 saat içinde birliğe kattığı saygınlık puanları birliğin saygınlık puanlarından silinir. Üyenin 24 saat öncesine kadar birliğe kattığı saygınlık puanları ise birlik puanlarından değişmeden kalır.

Bir üyeyi birlikten atmak istediğiniz zaman, üyeyi birlikten attığınızda birliğinizin kaybedeceği saygınlık puanının miktarını belirten bir mesaj alırsınız.




Yorum Gönder

0 Yorumlar