ÜRETİM SERİSİ #3

her şey 1944'te Amerikan Otomobil ve Dökümcülüğünün (ACF), İspanya Ulusal Demiryolu için prototip motorları oluşturmak üzere ortak bir çaba ile Talgo konseptinde genişlemesiyle başladı. Tüm Talgo motorları benzersiz seyahat deneyimleri oluşturmak için tasarlandı.

Talgo serisi, savaş sonrası ilk, son derece hafif alaylardan biriydi. 1950'lerde yeni gelişme yarışının başlamasıyla diğer tüm üreticiler için bir standart belirledi. Talgo’nun radikal tasarım kavramları, azalan yolcu sayısını tersine çevirmek isteyen Amerikan demiryollarına umut verdi.

Talgo motoru kayda değer bir gelişme gösterdi. 1944 yılında, 135 km / s'lik bir maksimum hıza ulaştı; Günümüzde Talgo 350 kolayca 350 km h ulaşır ve şu anda Avrupa'da kullanılmaktadır.

Talgo Series 1, Rail Nation'da 25 Şubat 2019'dan itibaren Artemis için ücretsiz bir seri olarak sunulmaktadır.

Tam buhar ileride





"Dear railroaders,

Today, we present you with the last free production series for Artemis. As you can see, you'll receive the Talgo Series 1.

It all began in 1944 when the American Car and Foundry (ACF) expanded on the Talgo concept in a joint effort to create the prototype engines for the Spanish National Railway. All Talgo engines were designed to create unique travel experiences. 

The Talgo Series 1 is available in Rail Nation from 25th February 2019 as a free series for the Artemis.

Full steam ahead! "



Yorum Gönder

0 Yorumlar