4.14 Güncellemesi: Primus, Performans ve Daha Fazlası

Bugün 4.14 Güncellemesi ile gelecek olan bazı yeni özellikleri duyurmaktan mutluluk duyuyoruz.

Her şeyden önce Primus adında yeni bir bonus motoru yayınlayacağız.



Bu motor diğer tüm bonus motorlardan çok farklı. Bunun sebebi, değerleri otomatik olarak mevcut döneme göre ayarlayacağından, her zaman en yeni bonus motorlarıyla rekabet edebilecek. Bu açıkça Primus'u araç filosunda nispeten güçlü bir varlık haline getirir. Bu nedenle Primus, nadir olması bakımından da çok özel bir şey olacak. Varsayılan olarak, Primus sadece piyangoda kazanılabilir ve Altın hücumundan sonra, çok fazla şansla kazanılabilecek ödüllerin sayısı.

Dahası, Primus, aranızdaki ilk Demiryolu Ulus Altın paketini satın alacak olanlarınız için özel bir bonus olarak sunulacak… Hangi Altın paketini seçerseniz seçin.
Daha önce Altın satın aldınız mı? Endişelenme, Primus'u deneme şansın da olacak!

Primus'u test etmek isteyen herkese bunu yapma şansı vermek için, her oyuncunun Primus'u birincisi olarak ek bonus olarak alacağı 3 aylık bir süre ile serbest bırakılmasını kutlayacağız. Bir oyun turunda Altın alım. Yine, hangi Altın paket için gitmek farketmez.

Bu üç aylık oldukça uzun bir süre bizim tarafımızdan seçildi, böylece yeni bir oyuna katılmak ve her altı dönemde de Primus'u denemek için yeterli zamanınız olacak.

Primus bir kargo motorudur ve diğer bonus motorlarında olduğu gibi oyun turunun sonuna kadar kullanımınıza açık olacaktır. Ayrıca, diğer tüm bonus motorlarına ek olarak sahip olabilirsiniz. Primus'u piyangoya eklemek, başka herhangi bir değişikliğe yol açmaz, yani bilet fiyatı, diğer tüm piyango ödüllerinde olduğu gibi aynı kalır. Yani, aslında, eğer Gold'unuzla daha büyük bir bonus kazanma şansınız var… tabii ki çok şanslıysanız.

Bu değişiklikler sadece 25.04.2019 tarihinden itibaren geçerlidir!





Ancak 4.14 Güncellemesi, sadece Primus'tan daha fazlasını içeriyor. Oyunun performansını bir kez daha arttırdığı için gerçekten mutluyuz. Son defa, bu tren listesiyle ilgiliydi. Bununla birlikte, bu kez, geniş iz ağlarına sahip tüm demiryolu işadamları faydalanacaktır.

Bazı arka plan iyileştirmeleri sayesinde, büyük demiryolu ağları için oturum açma sırasındaki yükleme süresini önemli ölçüde azalttık. Ağ büyüdükçe, bu iyileştirmenin etkisi de artar. Size bir örnek vermek gerekirse: En uç durumda, tamamen yükseltilmiş bir demiryolu ağının yükleme süresi 13 saniyeden yalnızca 0,26 saniyeye indirilecek -% 98'lik bir azalma!



Ön kayıtlarla ilgili küçük bir değişiklik de var. Şimdiye kadar, eğer belli bir şehir için önceden kayıt yaptıran tek bir oyuncu, tüm birlikteliklerini önceden kaydettirmiş, ancak şehirdeki sadece bir tek slotu işgal etmişlerdi. Bu, çok sayıda büyük derneğin, kalabalık şehir kuralını aşarken aynı şehir için ön kayıt yaptırmasına izin verdi. Bu, şehirlerin büyük bir dengesizliğine yol açtığından, artık mümkün değil. Tek bir oyuncunun kaydı şimdi aşırı kalabalık kuralı ile ilgili toplam üye dernek sayısını da hesaba katar. Bu, herkes için daha dengeli bir oyun deneyimi yaratır.